29 de ani de încredere și experiență!

Contactează-ne: 0729 529 000

Livrare și transport

Livrarea se realizează prin curier rapid doar pe teritoriul României. Livrarea este gratuită pentru comenzile de minim 3500 de lei. Comenzile a căror valoare este sub 3500 de lei au un cost suplimentar de livrare de 35 de lei TVA inclus(In aria de acoperire a curierului, fără kilometri suplimentari). In momentul inregistrării comenzii de către vânzător, veți fi informat dacă există kilometri suplimentari la livrare și costurile aferente. Puteți evita costurile aferente kilometrilor suplimentari optând pentru ridicarea coletului din sediul firmei de curierat.

Sunt considerate comenzi valide ce urmează a fi procesate doar cele cu valoare de minim 350 lei, inclusiv TVA.

Termenul de livrare variază în funcție de furnizor și de dinamica stocurilor și va fi comunicat în momentul recepționării comenzii.

Returul produselor comandate din alte motive decât :

  • Produs defect din punct de vedere tehnic
  • Produs deteriorat

Obligă clientul/beneficiarul la plata transportului de retur.

IMPORTANT: Lightmag.ro asigură gratuit opțiunea “deschidere la livrare” pentru orice comandă expediată. Recomandăm să solicitați această opțiune în prezența curierului, la momentul livrării .

În cazul în care se constată una dintre cele 2 situații:

- colet deteriorat

- produse (aflate în interiorul coletului) sparte sau deteriorate.

Vă rugăm să fotografiati produsul, ambalajul și fie refuzați primirea coletului, fie acceptați coletul și ne contactați în cel mai scurt timp trimițând si pozele care dovedesc deteriorarea. In ambele cazuri vă rugăm să solicitați curierului întocmirea unui proces verbal de constatare, semnat de ambele părți.

În cazul în care refuzați primirea, costurile aferente returnării produselor, vor fi suportate de către vânzător.

Orice reclamație ulterioară semnării de primire, referitoare la produs deteriorat, NU va fi luată în considerare.