29 de ani de încredere și experiență!

Contactează-ne: 0729 529 000

Cum plătesc

Cumpără online corpuri de iluminat- extrem de simplu și ușor!

Suntem ELECTRIC CASA SRL, cu o experiență de 28 de ani pe piața echipamentelor electrice și a corpurilor de iluminat.

Cumpărați din magazinul nostru online sau dintr-unul din magazinele fizice din Brașov!

Sunteți pe https://www.lightmag.ro/ și ați ales corpurile de iluminat și accesoriile dorite? Ne pasa și de timpul dvs, nu doar de luminile de care aveți nevoie, așa că am simplificat întreaga procedură de comandă.

Plasați comanda și în scurt timp veți fi contactat de către unul din membrii echipei noastre de vânzări .Vi se va confirma recepționarea comenzii, numărul acesteia și termenul de livrare. Dupa ce acceptați termenul de livrare, aveți de ales între următoarele modalități de plată acceptate:

  • Transfer bancar (Ordin de plată) vi se emite o factură proforma (pe persoana fizică sau juridică în funcție de opțiunea dumneavoastra) unde apar conturile societății noastre, în care puteți vira contravaloarea comenzii.

 2. Online - pe platforma securizată - LibraPay (Card bancar)


     2.1. Prețurile Bunurilor și Serviciilor afișate în cadrul site-ului www.lightmag.ro includ T.V.A. conform legislației în vigoare.

    2.2. Prin trimiterea Comenzii, Cumpărătorul își exprimă acordul să primească facturile în format electronic, la adresa de e-mail înregistrată în Contul său creat pe Lightmag.ro

    2.3. In cazul în care aceste informații sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore în Cont, te rugăm să ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: comenzi@lightmag.ro.

    2.4. Plata Online - pe platforma securizată LibraPay este o modalitate rapidă de plata on-line cu cardul, prin introducerea detaliilor aferente cardului .

    2.5 Datele cardului de plată ale Utilizatorului/ Cumpărătorului nu vor fi accesibile Lightmag și nici nu vor fi stocate de către de Lightmag sau de către procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de către instituția de autorizare a Tranzacției sau o altă entitate autorizată să presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a cărei identitate Utilizatorul/Cumpărătorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

 Entitatea autorizată să presteze servicii de stocare a datelor de card este PayU SA, societate constituită și care funcționează conform legislației din Polonia, înregistrată în Registrul Întreprinderilor ținut de Tribunalul Poznań-Nowe Miasto I Wilda w Poznaniu, sub numărul de înregistrare 0000274399, având sediul social situat în 182 Grunwaldzka, 60-166 Poznan, Polonia.

      2.6. In anumite cazuri, pentru menținerea securității Tranzacțiilor, la înregistrarea Comenzii, Cumpărătorului i se va solicita să autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale în cazul terminalelor mobile care au această facilitate.

      2.7. Pentru motive de securitate a Tranzacțiilor Utilizatorul / Cumpărătorul este sfătuit să nu ramana logat pe Site și să nu seteze opțiunea de logare automată pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces în cont nu este permisă și se recomandă folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de exemplu: să conțină cel puțin opt caractere, incluzând litere mari, litere mici, cifre și caractere speciale).

Produsele se achită integral după acceptarea termenului de livrare. NU operăm comenzi cu plata ramburs la curier.