Contactează-ne: 0724 226 776

In 21.05.2022, Sf. Constantin si Elena, magazinul din Brasov este inchis!

Formular de retur

În cazul returului sau al înlocuirii produselor, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Trimiteți formularul completat prin email.

La produsele cumpărate prin intermediul magazinului online, cumpărătorul, în termen de 14 zile de la livrarea produselor, are dreptul la returnarea acestora fără menționarea motivului. 

Dacă doriți să schimbați produsul sau să îl returnați în termenul legal de 14 zile, acesta trebuie să fie:

• nefolosit

• ambalat în ambalajul original

• nedeteriorat, potrivit pentru revânzare

Ambalajul trebuie să cuprindă toate accesoriile originale. Vă rugăm să nu trimiteți cu ramburs. În cazul nerespectării condițiilor menționate mai sus, există posibilitatea nerealizării procesului de returnare sau înlocuire.

Aceste condiții nu se referă la reclamație.

În ceea ce privește produsele recepționate în stare neconformă (spart, defecțiuni mecanice) vânzătorul se obligă să suporte contravaloarea transportului retur. În momentul recepției coletului, dacă acesta prezintă urme de deteriorare, se va întocmi un proces verbal împreună cu agentul curier. În același timp, vă recomandăm să păstrați dovada deteriorării (foto efectuat de către beneficiar) pentru soluționarea problemei. Lipsa acestei dovezi (foto), degrevează de responsabilități vânzătorul. La livrare, este obligatorie deschiderea coletului în prezența agentului curier, costul deschiderii coletului este suportat de vânzător. Reclamațiile ulterioare nu se mai iau în considerare.