29 de ani de încredere și experiență!

Contactează-ne: 0729 529 000

Formular de retur

În cazul returului produselor vă rugăm să completați formularul de mai jos și să dați click pe “Trimite”.

Cumpărătorul are dreptul de returnare a produselor achiziționate prin intermediul magazinului online în 14 zile de la recepționarea produselor, fără obligativitatea de a menționa motivul.

Dacă doriți să returnați produsul în termenul legal de 14 zile, acesta trebuie să fie:

• nefolosit

• în ambalajul original (OBLIGATORIU cu toate accesoriile și instrucțiunile tehnice)

• nedeteriorat, potrivit pentru revânzare

În cazul nerespectării condițiilor menționate mai sus există riscul neacceptarii cererii de returnare.

Aceste condiții nu se aplică în caz de retur al unui produs cu defect tehnic sau mecanic.

Toate coletele trimise de către vânzător au activă opțiunea “Deschidere la livrare”. Recomandăm să deschideți coletul în prezența agentului curier si să verificati integritatea produselor.

În cazul în care produsele recepționate sunt în stare neconformă (abajur spart, defecțiuni mecanice) este OBLIGATORIU să solicitați întocmirea unui proces verbal de constatare împreună cu agentul curier si să păstrați dovada deteriorării (foto efectuat de către beneficiar). Lipsa acestei dovezi (foto), degrevează de responsabilități vânzătorul. Orice reclamație ulterioară semnării de primire referitoare la produs deteriorat NU va fi luată în considerare. În cazul în care refuzați primirea, costurile aferente returnării produselor vor fi suportate de către vânzător.

În cazul retururilor din cauze ce nu țin de o defecțiune tehnică sau mecanică costurile de transport vor fi suportate de către cumpărător.

Acceptăm DOAR retururi trimise prin curier, cu opțiunea “Deschidere la livrare”. În caz contrar se va refuza primirea coletului.  Adresa de destinatie este Str De Mijloc 82, Brașov, cod poștal 500064, telefon 0729529000, delegat Constantin Ildiko. NU se acceptă colete trimise cu opțiunea ramburs.