Povestea noastra a inceput in anul 1994, cand am zis start vanzarii produselor electrice. Ulterior, pe parcurs ce tehnologia a tot progresat, am dorit sa ne dezvoltam si am zis start si automatizarilor. Astfel, Electric Casa, a devenit cel mai cunoscut magazin de Electrice si Automatizari din Judetul Brasov.

                Clientii si prietenii nostri, au efectuat proiecte si executii electrice la case si blocuri de la zero pana la ultimul pas, finisajele pe domeniul electric. Astfel s-a nascut dorinta noastra de a merge cu un pas mai departe. De multe ori, clientii ne cereau corpuri de iluminat, iar noi eram nevoiti sa ii indrumam catre alte magazine.

                Am observat faptul ca oriunde ar merge sa cumpere corpuri de iluminat, consumatorii trebuie sa aleaga singuri ce sa achizitioneze, fara sa primeasca sfaturi din partea unui specialist in domeniu. Astfel, am decis sa ne specializam pe domeniu. In Mai 2017, am deschis showroom-ul pe care il puteti vedea mai jos. Acum, in anul 2020, administram cel mai mare showroom de corpuri de iluminat din centrul tarii. Ceea ce ne diferentiaza de orice alt vanzator de corpuri de iluminat, sunt sfaturile directe si amanuntite oferite de consilierii de vanzari din showroom-ul nostru. Nu stim cate putin din toate, ci le stim pe toate din domeniul in care suntem profesionisti – iluminatul oricarui spatiu.

                Avem 2 ani de cand am pornit acest segment al afacerii si avem ca obiectiv sa ajungem sa detinem cel mai mare numar de modele de corpuri de iluminat pentru orice tip de spatiu, orice stil si orice dorinta. Pana in prezent importam corpuri de iluminat de la 20 de producatori din toata Europa si suntem in continua expansiune.

                Daca aveti dorinta de a vedea corpurile de iluminat echipate cu becuri si aprinse, va invitam sa vizitati showroom-ul SMART LIGHTING de pe str. De Mijloc nr.82, Brasov. Numar de telefon: 0728.289.355 (numar cu tarif normal).

 

Luni – Vineri: 09:30 – 18:30                                 Sambata: 09:30 – 14:00

                Daca nu aveti aceasta posibilitate, apelati cu incredere la specialistii nostrii in domeniu pe care ii puteti contacta prin mail la adresa: clienti@lightmag.ro sau la numarul de telefon: 0724.226.776 (numar cu tarif normal). Suntem la dispozitia dumneavoastra: Luni – Vineri: 08:00 – 16:00

                Faceti alegerea potrivita in ce priveste iluminatul casei si curtii dumneavoastra