Corpurile de iluminat joaca un rol important in ergonomia unui spatiu interior sau exterior, in gradul de confort pe care il asigura persoanelor atunci cand lumina naturala este insuficienta sau indisponibila.

Un nivel de iluminat corespunzator este determinant pentru eficienta activitatilor.

Fie sunt clasice sau moderne, lustre sau veioze, candelabre sau aplice nimic nu ne limiteaza atunci cand vine vorba despre corpuri de iluminat.

          In acest sens, SMART LIGHTING a deschis la jumatatea anului 2017 un showroom de corpuri de iluminat unic, cel putin in judetul Brasov. Unicitatea acestuia consta in:

- prezenta a peste 1350 de modele de corpuri de iluminat pe o suprafata de 270 mp.

- alimentarea celor peste 800 de modele, oferind clientului posibilitatea de a aprecia un corp de iluminat atunci cand acesta este aprins. Se stie foarte bine ca decizia unui client in achizitionarea unui corp de iluminat, in prima faza are la baza un criteriu exclusiv estetic. Insa, cand un corp de iluminat este aprins, decizia in continuare a clientului este complementara tinand cont si de acest aspect.

- SMART LIGHTING asigura o vanzare asistata a corpurilor de iluminat printr-o serie de informatii utile acordate de personalul ce deserveste showroom-ul nostru. Informatiile sunt extrem de importante, acestea avand la baza un calcul luminotehnic astfel incat clientul sa poata asigura un necesar de lumina aproape optim in raport cu necesitatile sale.

- posibilitatea achizitionarii exclusiv doar a abajururilor corespunzatoare corpurilor de iluminat, in caz de sparturi. Acest lucru este un avantaj definitoriu in raport cu alte magazine de specialitate.

- punerea la dispozitia clientului a unei oferte extrem de generoase de peste 20.000 de modele de corpuri de iluminat prezente in cataloagele unora dintre cele mai reprezentative branduri din domeniu.

           SMART LIGHTING vine in fiecare an cu cel putin 400 de modele noi astfel incercand sa satisfaca atat ritmul de modernizare cat si nevoia clientului de diversificare a ofertei corpurilor de iluminat.

Magazinul online lightmag.ro livreaza gratuit comenzi de peste 200 de lei, lustre, aplice, plafoniere, veioze, benzi cu LED, proiectoare, in Alba Iulia, Arad, Piteşti, Bacău, Oradea, Bistriţa, Botoşani, Braşov, Brăila, Buzău, Reşiţa, Călăraşi, Cluj Napoca, Constanţa, Sfântu Gheorghe, Târgovişte, Craiova, Galaţi, Giurgiu, Târgu Jiu, Miercurea Ciuc, Deva, Slobozia, Iaşi, Buftea, Baia Mare, Drobeta Turnu Severin, Târgu Mureş, Piatra Neamţ, Slatina, Ploieşti, Mare Satu Mare, Zalău, Sibiu, Suceava, Alexandria, Timişoara, Tulcea, Vaslui, Râmnicu Vâlcea, Focşani.